19 Ekim 2011 Çarşamba

minibüs kiralama

araç kiralama Sürücü Belgesi ve Kiralama Yaşı

En az 3 yıl geçerli sürücü belgesine sahip 23 yaşındaki kişiler C, C1, F, G, G1 grubu araçları kiralayabilirler. I grubu araçlar için 7 yıllık sürücü belgesine sahip ve 30 yaşında olma koşulları aranır.

Kiralama Süresi

En az kiralama süresi 24 saatir.

Uzun Süreli Kiralama ( Filo Kiralama )

En az kiralama süresi 30 gündür. Kiralama fiyatı olarak indirimli özel tarifeler uygulanır. Lütfen ofisimizi arayınız. Tel:


Fiyatlara Dahil Olan ve Olmayan Hususlar

filo kiralama Fiyatlara araçların sınırsız kilometrede kullanım hakkı, yağlama ve teknik bakım giderleri dahildir. Aylık ve filo kiralamalardaki kilometre tahditleri istanbul rent a car için lütfen bilgi alınız.

Akaryakıt, Hasar Sorumluluk Sigortası (Kasko), Hırsızlık Sigortası, Ferdi Kaza Sigortası, Tek-Yön Ücreti, Teslim Etme/Teslim Alma Ücreti, Bebek Koltuğu Ücreti ile %18 Katma Değer Vergisi ayrıca hesaplanır.

Araçlar müşteriye teslim edilirken depodaki benzin miktarı sözleşmede işaretlenir. Eksik depo benzin ile iade edilen araçlarda, yakıt farkı, hizmet ücreti ile birlikte alınır.

Tek Yönlü Kiralamalar

Bir gün süreli kiralamalarda ve aracın başka bir şehirde iadesi durumunda Tek-Yön Ücreti kiralama süresine bakılmaksızın uygulanır.

İlave Sürücüler

oto kiralama Aracın, kiralayan şahıs dışındaki kişi / kişilerce kullanılabilmesi ; ilave sürücü/sürücülere ait Sürücü Belgesi bilgilerinin , ücret karşılığında olmak üzere, Kira Sözleşmesinin üzerinde gösterilmesi ile mümkündür. Aksi durumun belirlenmesi ve/veya her hangi kaza durumunda tüm sigortalar geçersiz sayılarak gerek kiralayan ve gerekse aracı kullanan kişi/kişiler ayrı,ayrı ve müştereken sorumlu tutulurlar. Fiyat ve ayrıntılı bilgi için seyahat acentenizi ve Fox ofislerini arayınız.

Teslim Etme ve Teslim Alma

Fox ofislerinin bulunduğu şehir ve beldelerde, belediye sınırları içerisinde olması koşulu ile, araçların müşteriye teslimi ve müşterinden teslim alınması ücretsizdir. Ancak Fox ofisinin bulunmadığı şehir ve yörelerde yapılacak teslim etme ve teslim alma hizmetlerine 0,5 mark/km ücret uygulanır. Daha fazla bilgi için Fox ofisimizi arayınız.

Teslim Gecikmeleri

Araçların geriye tesliminde 3 saate kadar olan geçikmelerde, her saat için , sözleşmeye uygulanan kira fiyatının 1/3′ü , 3 saati aşan geçikmelerde 1 günlük kira fiyatı alınır.

Sigortalar

araç kiralama müşterilerini gerek kanunların emrettiği şekilde ve gerekse tercihleri doğrultusunda sigortalanmalarını görev sayar. Bu nedenle iki tür sigortayı müşterilerinin hizmetine sunar. Birincisi; kanun gereği zorunlu sigorta kapsamında olan Trafik Sigortası , diğeri ise müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda güven ve emniyeti sağlamaya yönelik hazırlanan isteğe bağlı sigortalar kapsamındaki Hasar Sorumluluk (kasko), Hırsızlık ve Ferdi Kaza Sigortalarıdır. Ayrıntılı bilgiyi ofisimizden temin edebilirsiniz.

Lastik yarılmaları,cam ve far kırılmaları ve stepne çalınması sigorta kapsamı dışındadır. Ayrıca kaza raporunda aracı kiralayanın %100 kusurlu olması durumunda sigorta geçerli olmaz.

Ödeme

Kiralamanın toplam tutarı sözleşmenin başlangıcında peşin olarak tahsis edilir. Ayrıca kiralamanın gerçekleşebilmesi için kiralayanın mutlaka Diners Card, American Express ,Visa, Eurocard, Master Card , Access veya bilinen diğer kredi kartlarından birine sahip olması gerekir.

Trafik Cezaları

Trafik yasalarına uyulmamasından doğacak her türlü sorumluluk ve maddi ceza kiracıya aittir. Araçların hangi nedenle olursa olsun resmi veya yerel makamlar tarafından tutulması nedeni ile geçecek zaman, sözleşme süresi içerisinde kabul edilir.

Havaalanı Hizmet Ücreti

Atatürk Hava Limanı Dış Hatlar Terminalinden yapılacak kiralamalarda Havaalanı Hizmet Ücreti, ayrıca hesaplanır. Fiyat için seyahat acentanızı veya Fox ofislerini arayınız.

Diğer Hizmetler

Yurt dışında ihtiyacı duyulan kiralamalara ilişkin rezervasyon talepleri 172 ülkede bulunan 5.000 Fox acenteleri ve 400.000′ni geçen araç arasından bir kaç saniye süre içerisinde ve garantili bir şekilde sağlanır. Daha fazla bilgi için seyahat acentanızı veya Fox ofislerini arayınız.

Bebek Koltuğu gereksinimleri, 48 saat önce haber vermek koşulu ile temin edilir. Ücret için seyahat acentanızı veya Fox ofislerini arayınız.

Yurt içi ve yurt dışında ihtiyacı duyulan Şöförlü Lüks Araç ve limuzin oto kiralama talepleriniz için seyahat acentanızı veya Fox ofislerini arayınız.

Önemli Notlar

Aracın; alkollü, uyuşturucu etkisi altında yada yasal hız sınırları dışında kullanılmaması gerekmektedir. Aksi takdirde; aracı kullanan tüm hasardan sorumlu tutulur ve aracın tamirde geçirdigi günlerin kira bedelini ödemekle sorumlu olur.

Her hangi kaza veya aracın çalınması durumunda, aracın yeri değiştirilmeden en yakın polis veya jandarma karakoluna başvurularak kaza ve hırsızlık ve alkol tespiti raporları alınmalıdır. Aksi halde satın alınan tüm sigortalar geçersiz sayılarak meydana gelen her türlü zarar, 3′cü şahıslara verilen maddi ve manevi kayıpları da içermek üzere kiracıdan tahsil edilir.

Aracın arızalanması veya herhangi bir nedenle desteğe ihtiyaç duyulması durumunda, aşağıdaki telefonlardan yardım temin edilebilir.

ACİL ULAŞABİLECEĞİNİZ TELEFON NUMARASI:

Fox Oto Kiralama, her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir. Oto Kiralama konusunda daha fazla bilgi için lütfen bizi arayınız.

2 yorum:

  1. http://www.kiralikminibus.pro

    YanıtlaSil
  2. Bilgilendirme güzel fakat bir konu hakkında bilgi almak istiyorum. kiralık minibüs hizmetide veriyor musunuz ?

    YanıtlaSil