27 Ağustos 2012 Pazartesi

Lüks Mercedes Kiralama

http://www.mercedes-benz.com.tr/content/media_library/hq/hq_mpc_reference_site/passenger_cars_ng/new_cars/models/a-class/w176/facts/05-2012/design/mercedes-benz-a-class-w176_exterior_230x131_05-2012_jpg.object-Single-MEDIA.tmp/mercedes-benz-a-class-w176_exterior_230x131_05-2012.jpgçekiciliği bireysel karakterle harmanlayarak kompakt araç segmentine farklı özellikler kazandıran sportif ve taze tasarımıyla şaşırtıyor. Daha da fazla tasarım ayrıntısı eklemek için farklı vurgu noktalarına sahip üç tasarım ve donanım paketinden seçim yapabilirsiniz.
Farklı hatları, dinamik eğri yüzeyleri ve coupé benzeri pencere hattı A-Serisi’nin sportif-duygusal dış görünümünü karakterize etmektedir. Ve ciddi ölçüde değiştirilen oranları da, daha fazla genişliği ve azalan yüksekliği ile atletik görünümünü desteklemektedir.

Ok biçimli ön modül ve dışa vurumcu radyatör ızgarası yeni A-Serisi’ne kendinden emin duruş ve güçlü bir görünüm kazandırmaktadır.
Farklı karakter hatlarına sahip yan kısım ve kaslı arka kanatları, araç yerinde dururken bile ileriye doğru bir hareket izlenimi vermektedir.
Şık hatlara sahip tavan kenarları ile coupé stili yan çizgiler, ileriye doğru yükselen göğüs çizgisi ve alçak, uzatılmış, ince yan pencereler yeni A-Serisi’nin sportif duruşunun altını çizmektedir
Genişlik etkili, yatay yapılı arka kısım güç ve kiralık minibüs atletiklik sergilemektedir. Bu etki, aracın yan kısmına kadar uzayan stop ışıklarının net bölümlenmesi ile gerçekleştirilmiştir.
Ve geceleri A-Serisi’nin yenilikçi aydınlatma tasarımının etkileyici atmosferini ortaya çıkarır.

Kaynak
http://www.minibuskiralama.info/mercedes-a-serisi-kiralama-2/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder