11 Eylül 2012 Salı

vip araç kirala istanbul

Mercedes-Benz kiralık minibüs Finansal Hizmetler, hayalinizdeki araca kavuşmanız için size en uygun finansal çözümleri sunar. İşte, minibüs kiralama Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in Mercedes-Benz, Chrysler, vip araç kiralama Jeep, Dodge, Setra ve smart bayilerinde müşterilerinin ihtiyaçlarına göre sunduğu farklı finansal ürünler:
kiralık minibüs Eğer sabit ve düzenli bir gelir sahibiyseniz, Standart Ödeme Planı tam size göre olabilir. Seçtiğiniz vade minibüs kiralama boyunca aylık sabit geri ödemelerle, dilediğiniz lüks araç kiralama otomobile sahip olabilirsiniz.
Kısacası Standart Ödeme Planı ile “Standart Dışı” bir yaşamı planlayabilirsiniz.
kiralık minibüs Geliriniz minibüs kiralama mevsimsel olarak değişiyorsa, bizde ödemeleriniz de mevsimsel olarak değişmeli. Size ve şirketinize özel ödeme koşulları ile gelirinizin arttığı dönemlerde büyük ödemelerinizi yaparken, gelirinizin nispeten azaldığı dönemlerde küçük ödemelerinizi kiralık minibüs yapabilirsiniz. +3 Finansman Ödeme Planı ile aylık düşük ödemeler ve vade sonunda toplu bir ödeme ile otomobilinize sahip olabilirsiniz.vito kiralama Üstelik arzu ederseniz son ödeme tutarını standart finansman koşulları ile tekrar kredilendirebilirsiniz.
İşinize en uygun ve size en yüksek verimi sağlayacak aracınızı seçerken, üst yapınızı da ihmal etmiyoruz. Ödeme minibüs kiralama gücünüz kiralık minibüs doğrultusunda, aracınız ile birlikte üst yapınıza da, size özel koşullarla finansman minibüs kiralama sağlıyoruz. Yatırımınızla ilgili çözümlere, bir bütün olarak, tek noktada ulaşabilirsiniz.

Sprinter Minibüs'ün varyantları

Talepleri kabullenmek başarının ilk adımıdır. Sprinter Minibüs her yeni talep için doğru çözümü sağlamaktadır: kiralık minibüs 2 farklı dingiller arası mesafe, 3 farklı araç boyu, 2 yolcu bölümü yüksekliği ve servis ve okul donanımları mevcuttur.
Ayrıca 9+1' den 22+1' e oturma kapasitesi mevcuttur.

3250 mm dingiller arası mesafeye sahip kısa minibüs

9+1 koltuk kapasitesi ve servis donanımı ile sunulan Sprinter kısa minibüs araçlarında tüm minibüslerde olduğu gibi jeep kiralama orjinal elektrikli kapı standarttır. Tüm koltuklarda 3 noktalı emniyet kemeri vardır, ön ve arka klima sistemi standart olan araçlar yeni yönetmeliklere uygundur.

4325 mm dingiller arası mesafeye sahip uzun minibüs

13+1, 14+1 ve 16+1 koltuk kapasiteli Sprinter uzun minibüslere farklı donanımlarda sahip olmak mümkündür. Servis donanımında uzun versiyon 13+1, 14+1 ve 16+1; okul donanımında ise 16+1 olarak sunulmaktadır. Araçlarda orijinal elektrikli kapı standarttır. Tüm koltuklarda 3 noktalı emniyet kemeri vardır, ön ve arka klima sistemi olan ve olmayan versiyonların tümü yeni yönetmeliklere uygundur.

4325 mm dingiller arası mesafeye sahip ekstra uzun minibüs

17+1, 19+1 ve 22+1 koltuk kapasiteli Sprinter ekstra uzun minibüslere farklı donanımlarda sahip olmak mümkündür. Servis donanımında ekstra uzun versiyon 17+1, 19+1 ve 22+1; okul donanımında ise 19+1 ve 22+1 olarak sunulmaktadır. Araçlarda orijinal elektrikli kapı standarttır. Tüm koltuklarda 3 noktalı emniyet kemeri vardır, ön ve arka klima sistemi olan ve olmayan versiyonların tümü yeni yönetmeliklere uygundur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder