19 Ekim 2012 Cuma

araba kiralama istanbul

Gözlerinizi dinleyin. Dış tasarım. Uzun motor bölümü
kapağı, uzun aks mesafesi, kısa çıkıntılar - BMW Z4 Roadster, klasik roadster ölçülerine sahip olsa da bu ölçüleri benzersiz bir stil ile birleştiriyor. İçbükey ve dışbükey hatları, gölge ve ışığın şık bir şekilde dans etmesini sağlarken; çarpıcı ön tasarım, klasik böbreği taşır ve arka tasarımı benzersiz sportif bir havaya sahiptir. Tüm bu özellikler roadsterın sürüşü kadar görünümünün de nefes kesici olmasını sağlar.

Dinamik Denge Kontrolü (DSC)

Dinamik Denge Kontrolü (DSC) başlangıç aşamasındaki dengesizliğin farkına varır ve saliseler içinde BMW Z4'ü yeniden dengeye getirir.

Dinamik Denge Kontrolü (DSC) savrulma olasılığını kiralık minibüs algılar ve otomobilinizi milisaniyeler içerisinde dengeler. Tekerlek hızını, yanal hızlanmayı ve savrulma oranını sürekli olarak gözlemleyen sistem, limitlere ulaşılması durumunda motor yönetimine müdahale ederek torku düşürür ve frenleri birbirlerinden bağımsız olarak devreye sokar.

Yol sizi bekliyor.

 

Hafif yapı yürüyen aksam.

Daha düşük ağırlık, daha yüksek çeviklik anlamına gelir. İşte bu nedenle BMW Z4 modelinde süspansiyon sistemi için hafif vip minibüs parçalar kullanıldı. Alüminyum ön süspansiyon ve beş kollu arka süspansiyon, sportif yol tutuş sunar. Devrilme barları ve amortisörler ise, motor ve şanzımanlarla ideal bir uyum gösterir. Geniş iz aralığı, uzun aks mesafesi, alçak ağırlık merkezi vesürekli olarak mükemmel ekonomik araç kiralama denge sağlarken saf kan sportifliği tercih edenler için daha sert ayarlara sahip M sportif süspansiyon seçeneği de sunulur.

Tekerlek her zaman yuvarlak.

BMW Z4 Roadster'da Azaltılmış yuvarlanma dirençli lastikler.

Normal lastiklerin kullanım esnasında kiralık limuzin sürekli esnemesi, enerji sarfiyatına ve dolayısıyla yakıt tüketimine yol açar. Dönüş direnci azaltılmış lastiklerde, lastik sırtı ve yanaklarda esnemeyi azaltarak yolda ve virajda yakıt tüketimini düşüren özel malzemeler kullanılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder